U gaat naar het buitenland

Bereken uw premie 

Medische reisverzekering

Zoekt u een medische reisverzekering voor het buitenland omdat u niet meer in aanmerking komt voor de basisverzekering? Met de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering bent u goed verzekerd voor ziektekosten tijdens uw buitenlandse verblijf.

 

Stel zelf uw medische reisverzekering samen

Natuurlijk wilt u zelf bepalen hoe uitgebreid uw medische reisverzekering voor het buitenland moet zijn. Dat kan met de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering. De voordelen:

  • U kunt kiezen uit de Light, Regular of Comfort dekking.
  • Een SOS-verzekering is standaard inbegrepen.
  • U kunt tandartskosten meeverzekeren.
  • U bent wereldwijd verzekerd, ook als u tussentijds in Nederland bent.
  • U krijgt korting als u de basisverzekering moet aanhouden.

 

Geen basisverzekering, toch goed verzekerd

Gaat u naar het buitenland en valt u voor ziektekosten niet meer onder de basisverzekering? Dan heeft u met de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering toch een goede medische reisverzekering. De verzekering kan ook een aanvulling zijn als u naar landen gaat waar de medische zorg duur is; u krijgt op de basisverzekering nooit meer vergoed dan u in Nederland zou krijgen.

 

Tandarts en SOS-verzekering

Tandheelkundige kosten na een ongeval zijn (tot een maximum) meeverzekerd op de ziektekostenverzekering. U kunt een aanvullende verzekering afsluiten voor tandartskosten die niet het gevolg zijn van een ongeval.

Bij de medische reisverzekering is een SOS-verzekering inbegrepen. Die vergoedt de kosten voor terugkeer naar Nederland of evacuatie als u ter plaatse niet kunt worden behandeld én de behandeling niet kan worden uitgesteld. Deze verzekering kan ook los worden afgesloten.

 

Overige verzekeringen

Naast de medische reisverzekering kunt u verzekeringen afsluiten voor reizen, annulering, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen.

 

Voor verblijf in het buitenland tot twee jaar

De OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering heeft een flexibele looptijd van één dag tot maximaal twee jaar. U kunt de verzekering op elk gewenst moment opzeggen.

Weet u nu al dat u langer dan twee jaar in het buitenland zal verblijven? Dan kunt u beter kiezen voor de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering.