Medische reisverzekering buitenlander

Medische reisverzekering buitenlander

Voordelen medische reisverzekering

De OOM Schengen Visitor-verzekering is dé medische reisverzekering voor buitenlanders in Nederland. Met deze verzekering voldoe je aan het Schengenvisum of visum kort verblijf.

Dit zijn de voordelen:

  • Dekking van medische kosten tot € 500.000
  • Direct online af te sluiten
  • Geen medische acceptatie nodig
  • Voor alle leeftijden
  • Premie vanaf € 1,60 per dag, afhankelijk van je leeftijd

Naast medische kosten, kun je ook je aansprakelijkheid meeverzekeren. Dan ben je gedekt voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Een veilig gevoel!

Waarom een medische reisverzekering?

Of je nu naar Nederland komt om vakantie te vieren, voor familie of iets anders. De kans bestaat altijd dat je ziek wordt of een ongeluk krijgt. Met een medische reisverzekering ga je zorgeloos op pad. Je hoeft namelijk niet meer na te denken over onvoorziene medische kosten. Van een gebroken been tot een acute blindedarmontsteking: bij ons krijg je de kosten van je behandeling vergoed.

Medische reisverzekering: aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Veroorzaak jij tijdens je verblijf in Nederland schade bij een ander? Dan ben je daar met onze aanvullende aansprakelijkheidsverzekering gewoon voor verzekerd. Als je voor deze aanvullende dekking kiest, vergoeden wij je kosten tot maar liefst € 1.250.000.

Geen medische acceptatie nodig

Voor deze verzekering geldt geen medische acceptatie; je hoeft vooraf dus geen vragen te beantwoorden over je gezondheid. Wel goed om te weten: de medische reisverzekering dekt alleen onverwachte kosten. Heb je op het moment van afsluiten al een kwaal of klacht? Dan vergoeden wij daar de medische kosten niet van. Dat geldt ook als je op het moment van afsluiten (nog) niet van de kwaal of klacht wist.

Medische reisverzekering visum kort verblijf

De OOM Schengen Visitor-verzekering is een medische reisverzekering voor maximaal 6 maanden. Hiermee voldoe je aan het Schengenvisum of visum kort verblijf. Verwacht je voor langere tijd naar Nederland te komen? Dan past de OOM Voorlopig Verblijf-verzekering beter bij jou. Deze medische reisverzekering voldoet aan het MVV-visum en heeft een uitgebreidere dekking.

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten

Petra