Wereldreis verzekering

Wereldreis verzekering

Het is bijna zover…jij gaat een wereldreis maken! Een zorgeloze reis begint met een goede verzekering. Met onze wereldreis verzekering ben jij gedekt voor ziektekosten en schade in het buitenland.

Het is bijna zover…jij gaat een wereldreis maken! Een zorgeloze reis begint met een goede verzekering. Met onze wereldreis verzekering ben jij gedekt voor ziektekosten en schade in het buitenland.

Dé wereldreis verzekering voor jouw avontuur

Ga jij een wereldreis maken? Waar je ook naar toe gaat, met onze wereldreis verzekering ben je overal gedekt. Dit zijn de voordelen:

  • Wereldwijde dekking
  • Flexibel en dagelijks opzegbaar
  • Stel zelf je ideale verzekering samen: kies uit dekkingen voor ziektekosten, tandarts, SOS, reizen, annulering, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen.
  • Korting als je je Nederlandse basisverzekering aanhoudt


Voor de ziektekostendekking kun je kiezen uit Light, Regular of Comfort. Zo bepaal je zelf of je alleen voor de basis- of compleet verzekerd bent. Ook goed om te weten: de SOS-dekking is standaard inbegrepen in de ziektekostendekking, maar je kunt deze ook los afsluiten.

> Stel je verzekering samen

Wereldreis maken en ziektekosten

Val je tijdens je wereldreis niet onder de Nederlandse basisverzekering? Dan ben je met onze wereldreis verzekering toch goed verzekerd voor ziektekosten. Maar ook als je je basisverzekering wel kunt aan houden, is onze verzekering een goed idee.

De wereldreis verzekering is een goede aanvulling als je naar landen gaat waar de medische zorg duur is. Je krijgt op de basisverzekering namelijk nooit meer vergoed dan dat je in Nederland zou krijgen.

Wereldreis verzekering: een goede voorbereiding

Een wereldreis maken is natuurlijk fantastisch. Vreemde culturen, lekker eten, nieuwe mensen. Je bent misschien minder bezig met alles wat er mis kan gaan. Zo kan je bagage bijvoorbeeld gestolen worden, je kunt gewond raken of schade bij een ander veroorzaken. En wat als een familielid ernstig ziek wordt of overlijdt en je wilt zo snel mogelijk terug naar huis?

Met onze wereldreis verzekering bepaal je zelf of je je tijdens je wereldreis voor dit soort situaties verzekert. Bij de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering kun je zoveel aanvullende dekkingen afsluiten als je wilt. Bijvoorbeeld de reis-, annulerings- of aansprakelijkheidsverzekering.

Wereldreis verzekering tot 2 jaar

De OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering heeft een flexibele looptijd van 1 dag tot maximaal 2 jaar. Ben je eerder terug van je wereldreis? Geen probleem. Je kunt de verzekering opzeggen wanneer je wilt.

Weet je nu al dat je langer dan 2 jaar een wereldreis gaat maken? Dan past de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering beter bij jou.