Collectieve verzekeringen buitenland

Contact opnemen 

Collectieve verzekeringen buitenland

Verzekering voor uw studenten of expats in het buitenland

Gaan studenten van uw onderwijsinstelling naar het buitenland? Of heeft u medewerkers die tijdelijk in het buitenland wonen en werken? Met de Global Health-verzekering of Global Health University-verzekering regelt u in één keer hun ziektekostenverzekering en andere belangrijke verzekeringen.

De voordelen op een rij

  • U regelt de ziektekostenverzekering voor uw studenten of medewerkers in het buitenland snel en eenvoudig.
  • De verzekering geldt wereldwijd.
  • Verzekerden hebben in noodsituaties toegang tot de meertalige alarmcentrale.
  • U stelt zelf het gewenste pakket samen; verzeker onder andere reizen, aansprakelijkheid en rechtsbijstand voor uw studenten en medewerkers (en hun gezinnen) in het buitenland.

 

OOM Verzekeringen biedt geen Nederlandse basisverzekering aan. De Global Health-verzekering en Global Health University-verzekering zijn juist bedoeld voor studenten en medewerkers die tijdelijk naar het buitenland gaan en niet in aanmerking komen voor de basisverzekering.

Moeten uw studenten of medewerkers wel verplicht de basisverzekering aanhouden? Dan kan de verzekering een aanvulling zijn. Bijvoorbeeld als zij in een land verblijven waar de gezondheidszorg veel duurder is dan in Nederland.

Meer weten?

U kunt de Global Health-verzekering en de Global Health University-verzekering afstemmen op de wensen van uw medewerkers en studenten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met onze relatiemanager.