Aansprakelijkheidsverzekering buitenland

Aansprakelijkheidsverzekering buitenland

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben jij goed verzekerd als je in het buitenland schade of letsel bij een ander veroorzaakt. Zo kun jij met een gerust gevoel genieten van jouw avontuur over de grens.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering buitenland

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Thuis, maar natuurlijk ook in het buitenland. Maar geen zorgen, met onze aansprakelijkheidsverzekering ben jij goed verzekerd als je schade of letsel bij een ander veroorzaakt. Zowel voor materiële schade (spullen) als voor letselschade (personen). Hoge kosten en schadeclaims? Daar maak jij je tijdens je verblijf in het buitenland niet druk om. Dat is fijn voor jezelf, maar ook voor diegene waarbij de schade is ontstaan.

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering buitenland

Bij OOM verzeker je niet alleen je aansprakelijkheid in het buitenland, maar kun je ook kiezen voor allerlei andere dekkingen. Bijvoorbeeld ziektekosten, tandarts, rechtsbijstand en nog veel meer. Verder profiteer je van deze voordelen:

  • Wereldwijd verzekerd, ook tussendoor in Nederland
  • Dekking tot maar liefst € 1.250.000
  • Korting als je meer personen verzekert

>Ontdek onze buitenlandverzekeringen >Help mij een verzekering kiezen

Kies een passende aansprakelijkheidsverzekering buitenland

Wat ga jij in het buitenland doen? Bij OOM hebben we aansprakelijkheidsverzekeringen voor allerlei situaties. Kies hier de verzekering die het beste bij jou past:

Aansprakelijkheidsverzekering buitenland: wat is verzekerd?

De aansprakelijkheidsverzekering buitenland vergoedt schade die je als particulier veroorzaakt bij personen of spullen in het buitenland tot € 1.250.000. Goed om te weten: je bent niet gedekt voor schade aan spullen die je huurt of leaset. De verzekering geldt ook niet voor schade aan jezelf of aan je eigen spullen. En veroorzaak je de schade met opzet? Dan ben je sowieso niet gedekt. Elke situatie is anders. Bekijk daarom de verzekeringskaart en voorwaarden voor een uitgebreid overzicht van wat wel en niet verzekerd is.

 

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten

Petra