Werken bij OOM Verzekeringen

OOM is een kleine verzekeraar die de afgelopen jaren flink is gegroeid. Wij zijn er voor mensen met ongewone verhalen die gewoon goed verzekerd willen zijn. Van een leven over de grens tot een bijzonder bezit: OOM verzekert het. Lijkt het jou leuk om bij OOM te werken? Bekijk dan onze vacatures.

Propositiemanagement & Communicatie

Ben jij een ervaren communicatieadviseur die niet alleen strategisch denkt maar ook bereid is de handen uit de mouwen te steken? Heb je een passie voor het ontwikkelen van effectieve communicatiestrategieën en het creëren van boeiende content? Dan is deze tijdelijke functie als Communicatieadviseur bij OOM Verzekeringen de perfecte kans voor jou!

Communicatieadviseur (ZZP: 0,5 FTE, Tijdelijk - 6 maanden)

Finance & Risk

Heb jij onlangs jouw studie in Accountancy of MER succesvol afgerond en ben je klaar om jouw carrière een vliegende start te geven? Of ben je al een jaar of twee aan het werk, je opleiding net niet afgerond en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij OOM Verzekeringen hebben we een spannende kans voor jou als onze nieuwe Young Professional Financial Controller!

Financial Controller

Legal & Compliance

Voor de afdeling Legal en Complaince zijn wij opzoek naar een: 

Compliance officer