U komt naar Nederland

Bereken uw premie 

Medische reisverzekering

Zoekt u een medische reisverzekering voor Nederland? Met de OOM Schengen Visitor-verzekering bent u tijdens uw verblijf verzekerd voor onvoorziene ziektekosten. U kunt aansprakelijkheid in Nederland meeverzekeren.

 

Uw medische reisverzekering snel geregeld

De OOM Schengen Visitor-verzekering is een beperkte medische reisverzekering voor uw verblijf in Nederland. De voordelen:

  • U kunt de verzekering direct afsluiten.
  • Voor de verzekering geldt geen medische acceptatie.
  • Er is geen leeftijdsgrens voor het afsluiten van de verzekering.
  • Premie vanaf € 1,60 per dag, afhankelijk van uw leeftijd.
  • Medische kosten zijn tot € 500.000,- gedekt.

 

Verzekering voor onverwachte medische kosten

Komt u naar Nederland, bijvoorbeeld voor uw vakantie, omdat u op doorreis bent of uw familie bezoekt? Misschien denkt u er liever niet aan, maar ook op reis in Nederland kunt u ziek worden of een ongeluk krijgen.

De OOM Schengen-Visitor verzekering vergoedt onvoorziene medische kosten, bijvoorbeeld door een acute blindedarmontsteking of een gebroken been. De verzekering voldoet aan de eisen van het Schengenvisum.

 

Geen medische acceptatie; bestaande klachten uitgesloten

Voor de verzekering geldt geen medische acceptatie; u hoeft vooraf geen vragen te beantwoorden over uw gezondheid.

Maakt u medische kosten voor een kwaal of klacht die u al had toen u de OOM Schengen Visitor-verzekering afsloot? Dan vergoeden wij deze kosten niet. Dat geldt ook als u op het moment van afsluiten (nog) niet wist dat u de kwaal of klacht had.

Wilt een uitgebreidere dekking? Dan past de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering misschien beter bij u.

 

U kunt aansprakelijkheid meeverzekeren

Net als in uw land van herkomst kunt u in Nederland in situaties belanden waarbij u aansprakelijk wordt gesteld voor schade. U kunt hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten. U bent dan tot € 1.250.000,- verzekerd voor schade die u veroorzaakt aan personen of zaken in Nederland.

 

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten