Je komt voor een stage naar Nederland

Bereken je premie 

Goed verzekerd tijdens je stage

Je stage in Nederland, daar komt heel wat bij kijken. Je plant je reis, regelt woonruimte en maakt afspraken met je stagebedrijf. Natuurlijk wil je ook goed verzekerd zijn tijdens je stage in Nederland. Dat kan met de OOM Studying in the Netherlands Insurance.

 

Verzekering voor stagiairs

Kom je voor een stage naar Nederland? Dan is er voor jou de OOM Studying in the Netherlands Insurance. De voordelen:

Prima verzekering voor ziektekosten.

Met het aanvullende schadepakket verzeker je inboedel, aansprakelijkheid, reizen, rechtsbijstand en ongevallen.

  • Je kunt tandartskosten meeverzekeren.
  • Je hebt een flexibele looptijd van één dag tot vijf jaar.
  • Je bent ook verzekerd als je tussentijds buiten Nederland bent.

 

Stage in Nederland en ziektekosten

Nederlanders hebben een verplichte verzekering voor ziektekosten, de basisverzekering. Het kan zijn dat je tijdens je stage in Nederland onder de Nederlandse basisverzekering valt. Dat is het geval als je een stagevergoeding krijgt die hoger is dan het minimum loon en in Nederland sociale premies afdraagt.

Draag je in Nederland geen sociale premies af en val je dus niet onder de basisverzekering? Dan ben je met de OOM Studying in the Netherlands Insurance toch goed verzekerd voor ziektekosten. Als je wel verplicht de Nederlandse basisverzekering moet afsluiten, kan het schadepakket aantrekkelijk voor je zijn. Je krijgt dan bijvoorbeeld je reiskosten vergoed als je naar huis moet omdat een gezinslid ernstig ziek is.

 

Schadepakket

Misschien denk je er liever niet aan, maar net als in je eigen land kun je tijdens je stage in Nederland te maken krijgen met tegenslag. Bijvoorbeeld als je computer wordt gestolen of als je aansprakelijk bent voor de schade van een ander.

Voor zulke situaties is er het schadepakket van de OOM Studying in the Netherlands Insurance met dekking voor inboedel, aansprakelijkheid, reizen, rechtsbijstand en ongevallen. Het schadepakket kan los of als aanvulling op de ziektekostenverzekering worden afgesloten.

Bij de OOM Studying in the Netherlands Insurance is altijd een SOS-verzekering inbegrepen.

 

Voor stagiairs tot en met 29 jaar

De OOM Studying in the Netherlands Insurance is voor jongeren tot en met 29 jaar die voor hun stage naar Nederland komen. Val je niet in deze leeftijdsgroep? Ga dan naar de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering.

 

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten