Bedrijfspand verzekeren

Bedrijfspand verzekeren

Bedrijfspand verzekeren

Je bedrijfspand verzekeren? Met de OOM Combinatiepolis is je pand goed verzekerd voor brand, inbraak en vandalisme. Van fabriek tot kantoor, je kunt bij ons terecht. Kies je meerdere dekkingen? Dan profiteer je van korting op je premie.

Waarom je bedrijfspand verzekeren?

Je denkt er misschien niet dagelijks over na, maar op de werkvloer zit een ongeluk in een klein hoekje. Al helemaal als je in je bedrijfspand met gevaarlijke machines of producten werkt. Bij OOM kun je je bedrijfspand verzekeren tegen allerlei risico's en schades. Gaat er iets stuk of mis? Dan hoef jij je geen zorgen te maken om de kosten. Dankzij de verzekering ligt jouw focus alleen nog daar waar het in je bedrijfspand om draait: je werk.

Bedrijfspand verzekeren: jij bepaalt de dekking

Bij OOM kun je je bedrijfspand verzekeren met de OOM Combinatiepolis. Dit is een verzekering waarbij jij de dekkingen zelf combineert. Zo krijg je een bedrijfspandverzekering die helemaal past bij jouw situatie! Hoe meer dekkingen je afsluit, hoe meer korting je krijgt. Waar ga jij voor?

Basis:

 1. Brand
 2. Inbraak
 3. Vandalisme

Aanvullingen:

 1. Storm
 2. Varia
 3. Opruimingskosten
 4. Bedrijfsschade
 5. Onvoorziene kosten
 6. Glasbreuk
 7. Inductie & Overspanning
 8. Koelschade
 9. Waterschade
 10. Zeewater & Transport
 11. Aansprakelijkheid voor bedrijven

> Stel nu je verzekering samen

Welk bedrijfspand verzekeren?

Met de OOM Combinatiepolis kun jij bijna ieder bedrijfspand verzekeren. Wil je specifieke informatie voor jouw type bedrijfspand? Kijk dan eens op deze pagina’s:

Bedrijfspand verzekeren bij OOM

Lukt het jou niet om je bedrijfspand te verzekeren? Bij de meeste verzekeraars is dit inderdaad niet altijd even makkelijk, ze vinden de risico's te groot. Gelukkig zijn wij dé specialist voor het verzekeren van bijzondere gebouwen en objecten. Wat voor soort bedrijfspand het ook is, wat er ook in staat en waar het ook gelegen is: wij zijn er voor jou! Ook zonder ingrijpende, kostbare preventieve maatregelen.

> Meer informatie > Bereken je premie