Winkel verzekering

Winkel verzekering

Heb jij een eigen winkel, bijvoorbeeld voor de verkoop van eten, kleding of huishoudelijke artikelen? Met een winkel verzekering ben jij goed voorbereid op brand, inbraak, diefstal en nog veel meer.

Winkel verzekering voor je pand, inventaris en voorraad

Een eigen winkel brengt veel vrijheid met zich mee. Jij bepaalt zelf wat je verkoopt, hoe je je zaak inricht en hoe je met je klanten omgaat. Tegelijkertijd horen daar natuurlijk ook verantwoordelijkheden en risico’s bij. Voor dat laatste hebben wij gelukkig een goede oplossing: een winkel verzekering! Met een winkel verzekering hoef je niet bang te zijn voor schade. Bij ons kun je zowel je winkelpand (opstal) als je inventaris (inrichting) én je goederenvoorraad verzekeren. 

Waarom een winkel verzekering?

Je winkel is meer dan een gebouw. Het is jouw eigen bedrijf. Je verdient er geld mee, bent er misschien wel dagelijks en hebt eventueel ook personeel. Gaat er iets stuk? Dan heeft dat veel impact. En schade kan op allerlei manieren ontstaan. Door brand, inbraak en vandalisme, maar bijvoorbeeld ook storm of water. Je loopt nog meer risico als je winkel op een verlaten locatie staat, als je er eten bereidt of waardevolle spullen verkoopt.

Hoe vervelend schade ook is, met een winkel verzekering hoef jij je geen zorgen te maken om de kosten. Naast de financiële vergoeding is het ook fijn dat alles snel geregeld wordt. Zo hoeft je winkel niet (lang) dicht te blijven.

OOM Combinatiepolis: dé winkel verzekering
Goed om te weten

Winkel verzekering voor allerlei soorten winkels

Misschien heb je het al gemerkt: je kunt niet zomaar overal een winkel verzekering aanvragen. Veel verzekeraars durven het risico niet aan of vragen je om kostbare, preventieve maatregelen te treffen. Maar we hebben goed nieuws! Bij ons hoef je je geen zorgen te maken. Wij verzekeren namelijk allerlei soorten winkels:


Staat jouw winkel er niet tussen? Geen zorgen, misschien kun je toch bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Winkel verzekering aanvragen

Is het tijd om je winkel te verzekeren? Vraag onze winkel verzekering dan makkelijk en snel online aan. Dan weet je direct hoeveel premie je gaat betalen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag. Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.