Fabriek verzekeren

Maak je auto’s in je carrosseriefabriek? Of meng je de mooiste kleuren in je verffabriek? Wat voor fabriek je ook hebt: die wil je goed verzekeren. Bij ons kun je je fabriek verzekeren tegen brand en meer. Geniet elke dag zorgeloos van je werkplek.

Maak je auto’s in je carrosseriefabriek? Of meng je de mooiste kleuren in je verffabriek? Wat voor fabriek je ook hebt: die wil je goed verzekeren. Bij ons kun je je fabriek verzekeren tegen brand en meer. Geniet elke dag zorgeloos van je werkplek.

Waarom je fabriek verzekeren?

In je fabriek werk je secuur. Bij alles wat je doet, gaat het om stiptheid, precisie en efficiëntie. Je maakt dagelijks de mooiste producten voor je klanten en helpt ze graag om hun dromen daarmee te realiseren. Als het aan jou ligt, gaat er helemaal niets fout in je fabriek.

Maar je werkt ook met machines, apparaten, gereedschappen en installaties die gevaren kunnen veroorzaken. Zo kan er zomaar brand uitbreken door een kortsluiting. Met een fabriek verzekering ben je goed gedekt voor dat soort risico’s.

Een fabriek verzekering voor elke fabriek

Jouw fabriek is je passie. Maar het is ook een belangrijk bedrijf voor je klanten. Een bedrijf dat ze niet kunnen missen. Wij verzekeren onder andere:

Staat jouw fabriek hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Misschien kunnen we je toch helpen.

Sluit je je verzekering bij ons af? Dan profiteer je van veel voordelen:

  • Ideale verzekering voor jouw situatie
  • Dekking tot maar liefst € 2.300.000
  • Keuze uit 9 extra modules
  • Korting vanaf 4 modules
  • 24/7 bereikbare hulpcentrale

We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk. Soms accepteren we je aanvraag tegen aangepaste voorwaarden, maar dat is helemaal niet gek. Iedere situatie is uniek en vraagt om een passende oplossing.

Je fabriek verzekeren zoals jij dat wilt

Bij OOM kun je je fabriek verzekeren op een manier die precies bij jou past. Je stelt je verzekering namelijk helemaal zelf samen.

Hoe je dat doet? Maak eerst een keuze uit de 3 basismodules van de OOM Combinatiepolis: brand, inbraak en vandalisme. Als je je fabriek extra goed wilt verzekeren, voeg dan 1 of meer van de 9 aanvullende modules toe aan je verzekering. Bijvoorbeeld voor waterschade of glasbreuk.

Vraag je fabriek verzekering snel en makkelijk aan

Hoog tijd om je fabriek te verzekeren! Bereken nu je premie en ontdek wat je verzekering kost. Is alles in orde? Vraag direct online je fabriek verzekering aan.

Meer weten over je fabriek verzekeren? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar.

Meer informatie Premie berekenen