Kiosk

Wilt u uw kiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw kiosk verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw kiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw kiosk verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw kiosk

Heeft u een kiosk waar u bijvoorbeeld kranten, tijdschriften, rookwaren en snacks verkoopt? In de praktijk kan het lastig zijn een verzekering af te sluiten voor uw kiosk.

Toepassing van materialen als hout en bitumen maken een kiosk kwetsbaar voor brand, storm en vandalisme. Bovendien liggen kiosken veelal in winkelcentra die 's nachts verlaten zijn. Ook zijn kiosken doorgaans veel minder goed beveiligd dan de omliggende winkelpanden.  

Reguliere verzekeraars zijn dan ook terughoudend als het om het verzekeren van een kiosk gaat. Vaak moet u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf op voor de financiële gevolgen als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw kiosk kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw kiosk (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. Wij verzekeren onder andere:

Uw kiosk verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen