Kantoren

Kantoren

Uw kantoor of bedrijfslocatie is de plek waar uw medewerkers aan de slag zijn. Misschien ontvangt u ook klanten op uw kantoor. U staat er waarschijnlijk niet dagelijks bij stil, maar uw kantoor en inventaris kunnen schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en storm.

Een goede verzekering is belangrijk, want anders draait u bij schade zelf voor alle kosten op. Krijgt u wel eens te maken met agressieve klanten? Dan is het goed om te weten dat 'vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen' meestal niet wordt gedekt door reguliere verzekeraars. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Heeft of huurt u een kantoor en kunt u uw pand en inventaris niet verzekeren bij een reguliere verzekeraar? Of is uw kantoor kwetsbaar voor agressie en vandalisme door bezoekers? Dan kunnen wij een passende verzekering bieden. Wij verzekeren onder andere:

  • accountants- of advocatenkantoor
  • deurwaarderskantoor of incassobureau
  • makelaars- of notariskantoor
  • uitzend- of reisbureau

Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende kantoren is er de OOM Combinatiepolis. 

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.