Verzeker uw Pipowagen

Voor een standaard opstal- of inboedelverzekering kunt u doorgaans terecht bij uw reguliere verzekeraar. Maar wat als u een minder alledaags risico wilt verzekeren, zoals uw recreatiewoning, strandhuisje of woonboot?

In de praktijk blijkt het lastig om hiervoor bij een reguliere verzekeraar een verzekering af te sluiten. Het kan zijn dat u dure preventieve maatregelen moet nemen om voor een verzekering in aanmerking te komen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Dat geldt zeker als er sprake is van een verhoogd risico, bijvoorbeeld vanwege de afgelegen ligging, de nabijheid van de zee, beperkte beveiliging en sociale controle of de toepassing van brandbare materialen. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw bijzondere particuliere risico's kunt u bij ons terecht, vaak zelfs als andere verzekeraars u weigeren. Wij verzekeren onder andere:

 Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende particuliere risico's is er de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen