Airbnb verzekering

Je vindt het geweldig om mensen uit allerlei culturen in je Airbnb te ontvangen. Maar ook als je er zelf niet bij bent, is het fijn om te weten dat je Airbnb veilig staat. Met onze Airbnb verzekering ben je verzekerd voor brand, inbraak en meer.

Je vindt het geweldig om mensen uit allerlei culturen in je Airbnb te ontvangen. Maar ook als je er zelf niet bij bent, is het fijn om te weten dat je Airbnb veilig staat. Met onze Airbnb verzekering ben je verzekerd voor brand, inbraak en meer.

Waarom een Airbnb verzekering?

Je bent gek op reizen en verhuurt daarom je woning op Airbnb. Of je brengt de ‘bnb’ in praktijk, en blijft juist bij de woning om je gasten te bedienen met ontbijt en al. Hoe dan ook: je bent trots op de woning die je verhuurt. Het is niet alleen je inkomen, maar ook je passie. En die wil je goed verzekeren. Met onze Airbnb verzekering ben je verzekerd tegen brand en inbraak. Zo verhuur jij je woning zonder zorgen, wat er ook gebeurt.

Of je nu een woning aan het strand verhuurt, of midden in de stad: we hebben overal een verzekering voor. Als je je verzekering bij ons afsluit, dan loop je deze voordelen in ieder geval niet mis:

  • Dekking tot maar liefst € 2.300.000
  • Keuze uit 9 extra modules
  • Voor korte én lange periodes
  • 24/7 bereikbare alarmcentrale

Verhuur je je woning tijdelijk via Airbnb? Ook voor korte periodes kun je bij ons een Airbnb verzekering afsluiten.

  • Vandalisme en diefstal vanuit de woning vallen niet onder de dekking van de Airbnb verzekering. Je kunt schade door vandalisme wel als aanvullende module meeverzekeren.
  • De woning mag maar aan één gezin per keer verhuurd worden. Je bent niet verzekerd als je losse kamers verhuurt of de woning onderverhuurt.

De ideale Airbnb verzekering voor jou

Bij ons kun je je Airbnb verzekeren zoals jij dat wilt. Waarom? Omdat jij het allerbest weet waar jouw risico’s liggen. En dus ook welke verzekering jou een veilig gevoel geeft.

Dat werkt heel simpel. Maak eerst een keuze uit 3 basismodules van de OOM Combinatiepolis: brand, inbraak en vandalisme. Als je dat wilt, vul je je verzekering daarna aan met 1 of meer van de 9 extra modules. Bijvoorbeeld voor glasbreuk of waterschade. Zo staat binnen no-time de ideale Airbnb verzekering voor je klaar!

Vandaag nog je Airbnb verzekeren bij OOM

Je Airbnb verzekering aanvragen is bij ons zó gedaan. Bereken nu je premie online en ontdek wat je verzekering kost. Als alles in orde is, vraag je je verzekering gelijk aan.

We beoordelen je aanvraag zorgvuldig. Het kan zijn dat we je aanvraag accepteren tegen aangepaste voorwaarden. Dat is helemaal niet gek, want elke Airbnb is uniek.

Heb je nog vragen over je Airbnb verzekeren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer informatie Premie berekenen