Recreatiewoning verzekeren

Wil jij je recreatiewoning verzekeren? Stel nu online je ideale recreatiewoning verzekering samen. Hoe meer dekkingen je afsluit, hoe meer korting je krijgt.

Wil jij je recreatiewoning verzekeren? Stel nu online je ideale recreatiewoning verzekering samen. Hoe meer dekkingen je afsluit, hoe meer korting je krijgt.

Tot wel € 2.000.000 je recreatiewoning verzekeren

Een recreatiewoning is ideaal voor vakanties, weekendjes weg of om een paar dagen uit je drukke bestaan te zijn. Waar jij je huisje ook voor gebruikt: bij OOM kun je je recreatiewoning verzekeren voor brand, inbraak, vandalisme en nog veel meer. En het mooiste: je bent tot wel € 2.000.000 gedekt. Zo ben je voorbereid op allerlei situaties en hoef je niet bang te zijn dat er iets met je recreatiewoning gebeurt als je weg bent.

Bij ons je recreatiewoning verzekeren

Bij de meeste verzekeraars kun je niet zomaar terecht voor een recreatiewoning verzekering. Ze vinden het risico te groot omdat de huisjes vaak op afgelegen plekken staan of gemaakt zijn van kwetsbaar materiaal, zoals hout. Geen zorgen, bij ons is dat geen probleem. Of je recreatiewoning nu op een vakantiepark staat of ergens in een bos of op het strand: wij verzekeren deze graag.

Recreatiewoning verzekering: inboedel en opstal

Bij OOM kun je je recreatiewoning verzekeren (opstal) maar ook de spullen die erin staan (inboedel). Dit laatste is vooral fijn als je kostbare spullen in je huisje bewaart zoals bijvoorbeeld elektronica. Je hebt keuze uit de 3 basisdekkingen brand, inbraak en vandalisme én 11 aanvullende dekkingen. Zo stel jij zelf je ideale recreatiewoning verzekering samen. Trouwens, ook als je in het buitenland woont kun je bij ons je recreatiewoning verzekeren. Handig als je het huisje gebruikt bij een tussentijds bezoek aan Nederland.

Direct online je recreatiewoning verzekeren

Klaar om je recreatiewoning te verzekeren? Kies dan welke recreatiewoning verzekering het beste bij jou past: de OOM Combinatiepolis of de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering. In de uitklapvelden hier direct onder staan de verschillen per verzekering. Wij beoordelen op basis van je aanvraag of je een verzekering kunt afsluiten.

Wil je je recreatiewoning verzekeren, maar twijfel je welke van de 2 verzekeringen bij jouw situatie past? Beantwoord de vragen onderaan deze pagina en ontdek het binnen 1 minuut.

Verhuur je je recreatiewoning aan anderen? Bekijk dan onze verzekering voor de commerciële recreatiewoning. Daarvoor gelden andere voorwaarden en een ander tarief.

Verzeker je recreatiewoning met de OOM Combinatiepolis als je je woning puur gebruikt om te recreëren en nog steeds gewoon in Nederland woont.

  • Dekking tot wel € 2.000.000.
  • Stel zelf je ideale verzekering samen.
  • Kies uit basisdekkingen brand, inbraak en vandalisme plus 11 aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als je meerdere dekkingen afsluit.
  • Verzeker je recreatiewoning voor korte en lange periodes.

De OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering is bedoeld voor Nederlanders die een recreatiewoning in Nederland hebben, terwijl ze langere tijd in het buitenland verblijven.

  • Basisdekking voor onder andere brand, inbraak, storm, blikseminslag en waterschade.
  • Aanvullende dekking voor rechtsbijstand bij conflicten die met je onbewoonde of verhuurde recreatiewoning te maken hebben.
  • Direct opzegbaar als je terugkomt naar Nederland.

Product selectie

Beantwoord de vragen en ontdek welke verzekering het beste past.

Ben je uitgeschreven uit Nederland of ga je dat doen?
Heb je de Nederlandse nationaliteit?
Verhuur je de woning of ga je dat doen?
Verhuur je of de woning of ga je de woning verhuren aan een eenpersoonshuishouden, een gehuwd of samenwonend stel of een gezin met kinderen?

De OOM Combinatiepolis past het beste bij jou

Je kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. Je geeft aan wat je wil verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heb je vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen

De OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering past het beste bij jou

Je kunt de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. Heb je vragen over de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen