Sponsoring

OOM Verzekeringen is een grensoverschrijdende verzekeraar, met verzekerden in alle werelddelen. Wij willen ook een betrokken verzekeraar zijn. Voor onze klanten én de omgeving waarin zij leven. Of dat nu in Nederland of aan de andere kant van de wereld is.

Daarom ondersteunen we initiatieven die op een inspirerende manier een positieve impact hebben op mens, milieu en maatschappij. Dat is bewust een ruime doelstelling. Want wij horen liever wat úw initiatief is, dan dat wij vooraf zeggen of iets wel of niet kan. 

Wat wij belangrijk vinden

Natuurlijk willen we dat uw initiatief een positieve impact heeft. Dat kan op allerlei manieren. Misschien bent  u van plan een vrijwilligersproject op te zetten in uw gastland? Of heeft u een idee hoe u medische zorg toegankelijk houdt voor kwetsbare groepen?

Hieruit blijkt al dat we naar initiatieven zoeken die passen bij OOM Verzekeringen. Dat wil zeggen kleinschalig, persoonlijk en transparant. Ook vinden we het belangrijk dat uw initiatief aansluit bij ons als buitenlandverzekeraar en verzekeraar van niet alledaagse risico’s.

Wat wij kunnen doen

OOM Verzekeringen levert graag een financiële bijdrage aan initiatieven die het verschil kunnen maken. Het kan ook zijn dat we uw initiatief op een andere manier kunnen steunen, bijvoorbeeld met organisatorische hulp, een bijdrage in natura of het delen van kennis.

Wat wij verwachten

Door te sponsoren, laten we onze waardering voor uw initiatief zien. Maar natuurlijk hopen we ook dat sponsoring bijdraagt aan de naamsbekendheid van OOM Verzekeringen en onze reputatie als betrokken verzekeraar. Daarom horen we graag hoe uw project binnen dat streven past.

Waar u op moet letten

  • U en/of uw initiatief moeten een link hebben met Nederland.
  • Grootschalige sponsoring past niet bij ons karakter als specialistische en persoonlijke verzekeraar.
  • Wij sponsoren bij voorkeur concrete projecten, zodat duidelijk is waar onze bijdrage naartoe gaat. Aan structurele sponsoring doen we meestal niet.
  • Wij sponsoren geen evenementen waarvan we een van de vele sponsors zijn.

Sponsoring aanvragen

Breng ons op de hoogte van uw plan! Vul de sponsoraanvraag (pdf) in en mail deze naar sponsoring@oomverzekeringen.nl. U krijgt altijd een reactie.