Strandhuisje (verhuur)

Verzeker uw strandhuisje(s)

Een strandhuisje is de ideale plek om aan de hectiek van alledag te ontsnappen. Hier genieten u en uw huurders van de zon, het strand en de zee. Maar door de ligging aan zee en de materialen waarvan uw strandhuisje is gemaakt, is het kwetsbaar. Bijvoorbeeld voor schade door brand, storm en opstuwend zeewater. Daarnaast is het strand ’s nachts en bij slecht weer verlaten. Dat verhoogt de kans op inbraak en vernieling. Ook loopt u risico op schade aan de inventaris door onvoorzichtigheid van de huurders.

Vanwege deze verhoogde risico’s kunt u uw strandhuisje(s) niet makkelijk verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Dat betekent dat u bij schade zelf de financiële gevolgen moet dragen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw strandhuisje(s) kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

U kunt zowel het strandhuisje (opstal) als de inventaris en de eventueel bijbehorende zonnepanelen verzekeren. U verzekert uw strandhuisje(s) met de OOM Strandhuisjes-verzekering.

  • De verzekering dekt standaard schade door brand, inbraak, storm en zeewater
  • Ook opruimingskosten door een gedekte gebeurtenis en vervoer van en naar de winterberging zijn gedekt
  • Naar keuze aanvullende dekking voor vandalisme, glasbreuk, inductie & overspanning en waterschade
  • Op het strand is er dekking in de periode van 1 april t/m 1 november. Buiten deze periode is er dekking als u in het bezit bent van een door de bevoegde instantie verstrekte vergunning.
  • Verzekert u zonnepanelen mee? Dan is schade door diefstal van aan het strandhuisje bevestigde zonnepanelen niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

Verzeker uw strandhuisje(s)

U kunt de OOM Strandhuisjes-verzekering online afsluiten. U geeft aan wat uw wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening.

Heeft u vragen over de OOM Strandhuisjes-verzekering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

 

Meer informatie Premie berekenen