Recreatie

Verzeker uw recreatieve object

Bent u eigenaar of exploitant van een recreatief object, zoals een speeltuin, recreatieterrein of tuinhuisje? Dan wilt u natuurlijk dat uw bezittingen goed verzekerd zijn voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. 

Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Vanwege toepassing van brandbare of kwetsbare materialen brengen recreatieve objecten vaak een verhoogd brandrisico met zich mee. Ook de ligging op een afgelegen locatie of het ontbreken van toezicht kan een obstakel zijn.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook doorgaans terughoudend met het verzekeren van recreatieve objecten. Het kan zijn dat u dure en ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen. of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Onze verzekeringsoplossing

OOM Verzekeringen is specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw recreatieve object kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere:


Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende recreatieve objecten is er de OOM Combinatiepolis.

Voordelen van onze tuinhuis verzekering
Goed om te weten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.