Recreatiewoning (commercieel)

Verzeker uw recreatiewoning (commercieel)

Bezoekers komen naar uw recreatiewoning voor rust, ruimte of ontspanning. Als eigenaar of exploitant van vakantiewoningen weet u waarschijnlijk dat het niet altijd eenvoudig is om hiervoor een verzekering af te sluiten.

Reguliere verzekeraars vinden de risico's vaak te groot en eisen ingrijpende preventieve maatregelen. Dat geldt zeker als uw recreatiewoningen op een verlaten locatie liggen of van kwetsbare materialen zijn vervaardigd. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw recreatiewoningen kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt zowel de recreatiewoningen zelf (opstal) als de inboedel verzekeren.

Uw recreatiewoningen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen