Nierdialyse

De OOM Wonen in het Buitenland-verzekering is een medische verzekering voor als u langere tijd of definitief naar het buitenland gaat.

Wij vergoeden de kosten van een nierdialyse als u voor de behandeling toestemming van onze medische adviseur heeft gekregen.

Bij de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering kunt u kiezen voor geen eigen risico of een eigen risico van € 250,-, € 500,- of € 1.000,-. Heeft u een eigen risico en maakt u kosten die onder de verzekering vallen? Dan betaalt u het eerste deel van de kosten zelf.

U bent aangereden en ligt in het ziekenhuis. De specialist vertelt dat uw rechternier niet goed functioneert en stelt enkele nierdialysebehandelingen voor. De kosten zijn € 1.475,-. Heeft u de Comfort-dekking en een eigen risico van € 500,-? Dan krijgt u € 975,- vergoed  als u vooraf toestemming van onze medische adviseur heeft gekregen.

Uw medische kosten declareert u eenvoudig en snel via Mijn OOM.

Bekijk ook de polisvoorwaarden. Deze zijn leidend. 

Benieuwd naar welke verzekering het beste bij jou past? Bekijk dan ook de voorwaarden voor de Tijdelijk in het Buitenland-verzekering of de Studeren in het buitenland-verzekering.