Alles over verhuizen naar het buitenland

Alles over verhuizen naar het buitenland

Je gaat verhuizen naar het buitenland, wat een avontuur! Of je nu vertrekt voor werk, de liefde of meer rust en natuur: wij helpen je graag op weg naar een goede verzekering. Snel, simpel en zonder gedoe. Zo kan jij optimaal genieten van je nieuwe hoofdstuk.

Je gaat verhuizen naar het buitenland, wat een avontuur! Of je nu vertrekt voor werk, de liefde of meer rust en natuur: wij helpen je graag op weg naar een goede verzekering. Snel, simpel en zonder gedoe. Zo kan jij optimaal genieten van je nieuwe hoofdstuk.

Hoe verzeker je jezelf als je verhuist naar het buitenland?

Als je naar het buitenland verhuist, dan kan het zijn dat je geen recht meer hebt op een Nederlandse basisverzekering. Bijvoorbeeld omdat je belasting in het buitenland afdraagt of je bent uitgeschreven in Nederland. Ook als je je basisverzekering wel kan aanhouden, geeft deze vaak niet genoeg dekking in het buitenland.

Met de buitenlandverzekering van OOM ben je goed verzekerd tegen onvoorziene (medische) kosten in het buitenland of wanneer je tussentijds in Nederland bent.

Contact

Wil je liever een van onze medewerkers spreken? Neem dan gerust contact met ons op via  +31 (0)70 353 21 00 of mail naar info@oomverzekeringen.nl. Ons team staat voor je klaar.

De ideale verzekering voor verhuizen naar het buitenland

Bij OOM begrijpen we dat naar het buitenland verhuizen voor iedereen anders is. Of je nu lang of kort blijft, meer of minder zekerheid nodig hebt: wij hebben altijd een passende verzekering voor je.

Verhuis je voor een langere tijd naar het buitenland?
De OOM Wonen in het Buitenland-verzekering is dan ideaal voor jou. Hiermee ben je namelijk voor onbepaalde tijd verzekerd. Je kunt de verzekering dagelijks opzeggen.
> Bekijk deze verzekering

Verhuizen naar het buitenland? OOM expert!

Aangenaam, wij zijn OOM. Al 80 jaar staan wij klaar voor avonturiers zoals jij. Bij ons ben je gewoon goed verzekerd, zonder gedoe. We bieden ruime dekkingen, ook als je tussentijds terugkomt naar Nederland om vrienden of familie op te zoeken. Ook staat er altijd Nederlands sprekende hulp klaar. We zorgen voor zorg die je gewend bent van thuis, maar dan op je nieuwe plek. 

Gaat niet alles volgens plan? Dan kun je terugvallen op onze verzekeringen. Wij staan voor je klaar, waar je ook bent. 

> Lees meer over ons 

Wereldwijd zorgnetwerk van ziekenhuizen en (privé)klinieken

Als je ziek wordt of medische hulp nodig hebt, wil je het liefst de zorg die je gewend bent. Door ons wereldwijde zorgnetwerk hebben we nauwe contacten met ziekenhuizen en (privé)klinieken waardoor we je de beste zorg bieden. 

Ruime dekkingen, ook als je even terugkomt

Kom je tussentijds even terug naar Nederland? Ook dan ben je gewoon goed verzekerd. We bieden ook veel optionele dekkingen voor bijvoorbeeld andere reizen, je inboedel of aansprakelijkheid. Zo kan je met een gerust hart je ding doen. 

24/7 bereikbaar, met Nederlands sprekende hulp

Verhuis je naar het buitenland en heb je zorg nodig? Wij staan elke dag en nacht van de week voor je klaar, met Nederlands sprekende hulp. Betrokken en persoonlijk. Bij hoge nood, maar ook voor een snelle vraag.  

Andere avonturiers over werken in het buitenland

Nederland is maar een piepklein onderdeel van de wereld. Toch zijn we in alle uithoeken van de wereld te vinden! In onze podcast Thuis in het buitenland delen Nederlanders die wonen of werken in het buitenland hun verhaal. 

In deze editie: het avontuur van Judith Ansems op Bali.