Strandtent

Strandtent

Bij ons kunt u uw strandtent verzekeren voor brand, inbraak en meer.

Bij ons kunt u uw strandtent verzekeren voor brand, inbraak en meer.

Verzeker uw strandtent

Uw strandtent is de plek voor een heerlijk ijsje, een verkoelend drankje of een lekkere snack op een zonnige stranddag. Of juist voor een kop warme chocomelk op een gure najaarsdag. En natuurlijk is het uw bron van inkomen.

Door de ligging aan zee (en vaak ook door de bouwaard) zijn strandtenten kwetsbaar voor bijvoorbeeld brand, storm of waterschade. Bovendien is het strand in de nachtelijke uren en bij slecht weer verlaten, wat een verhoogd risico op inbraak en vandalisme met zich meebrengt.

Juist vanwege dit verhoogde risico kunt u uw strandtent dan ook doorgaans niet verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Voor u als ondernemer is dat een probleem: zonder verzekering draait u bij schade zelf op voor de financiële gevolgen.  

 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw strandtent kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de strandtent zelf als de inventaris verzekeren. 

Uw strandtent verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

 

Kenmerken
Waar u op moet letten

Welke strandgebouwen verzekeren wij?

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.