Zorgeloos genieten  van uw strandhuisje

Zorgeloos genieten van uw strandhuisje

OOM Strandhuisjes-verzekering

Uw strandhuisje is dé plek om even lekker weg te zijn van alle drukte. Maar uw huisje op het strand is ook vatbaar voor schade door storm, overstroming, brand en inbraak. De OOM Strandhuisjes-verzekering laat u zorgeloos genieten van uw huisje aan zee.

Of uw strandhuisje nu al lang in de familie is of u er pas net een heeft gekocht: u bent zuinig op uw strandhuisje. Een goede verzekering hoort daarbij. Voor als u onverhoopt toch schade heeft aan uw strandhuisje of inboedel.

Stormschade

Uw strandhuisje staat pal aan zee, waar de wind vrij spel heeft. Bij onstuimig weer of een pittige voorjaarsstorm kan uw strandhuisje het dan ook zwaar te verduren krijgen. Bijvoorbeeld door rondvliegend strandmeubilair. Ook de inboedel van uw strandhuisje kan beschadigd raken.

Overstroming

Zo dicht aan zee is uw strandhuisje kwetsbaar voor overstroming en overspoeling door zeewater. Je hoopt het natuurlijk niet, maar uw strandhuisje en inboedel kunnen hierdoor beschadigd raken. Na overspoeling is de ravage soms groot en kunt u te maken krijgen met hoge opruimingskosten.

Brand

Een gezellige barbecue op het strand kan slecht aflopen als de vlammen greep krijgen op uw strandhuisje. Door brand kunnen houten strandhuisjes in een oogwenk worden verwoest. Vaak staan strandhuisjes dicht op elkaar. Daardoor kunnen de vlammen overslaan op aangrenzende strandhuisjes.

Beschadiging bij laden en lossen, vervoer en opslag

Veel eigenaren slaan hun strandhuisje na het seizoen op in de winterberging. Als het voertuig dat uw strandhuisje transporteert een aanrijding krijgt, kan uw strandhuisje of inboedel beschadigd raken. Ook bij het laden en lossen van uw strandhuisje zit een ongeluk in een klein hoekje.

Diefstal, inbraak en vandalisme

Als u een strandhuisje heeft, bent u er helaas niet altijd bij om een oogje in het zeil te houden. Dat maakt uw strandhuisje, vooral ’s nachts en op regenachtige dagen, tot een aantrekkelijk doelwit voor dieven, inbrekers en vandalen.

De oplossing van OOM Verzekeringen

Met de OOM Strandhuisjes-verzekering kunt u zorgeloos genieten van uw strandhuisje. De verzekering heeft een uitgebreide basisdekking voor de meest voorkomende schades aan strandhuisjes. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse aanvullende dekkingen.  Zo is uw strandhuisje goed verzekerd, op het strand én in de winterberging. U bepaalt zelf of u uw strandhuisje, inboedel of allebei wilt verzekeren.

Klantenservice Brandverzekeringen

Wij zijn gesloten

Petra