Slijterij

Slijterij

Wilt u uw slijterij verzekeren? Met onze verzekering is uw slijterij verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw slijterij verzekeren? Met onze verzekering is uw slijterij verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw slijterij

Klanten kunnen bij uw slijterij terecht voor de mooiste wijnen, de meest bijzondere biertjes en de smakelijkste borrels. Natuurlijk wilt u dat uw zaak goed verzekerd is.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw slijterij een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen. 

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een slijterij gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw slijterij kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw slijterij verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.