Schoolgebouw verzekeren

Heb je een schoolgebouw? Niet alleen docenten hebben dit hard nodig om goed les te geven, maar je studenten ook om te leren. Een goede reden om je schoolgebouw te verzekeren. Bij OOM kun je je schoolgebouw verzekeren voor brand en meer.

Heb je een schoolgebouw? Niet alleen docenten hebben dit hard nodig om goed les te geven, maar je studenten ook om te leren. Een goede reden om je schoolgebouw te verzekeren. Bij OOM kun je je schoolgebouw verzekeren voor brand en meer.

Waarom je schoolgebouw verzekeren?

De boeken induiken is niet voor iedereen. Maar het moet wél voor iedereen mogelijk zijn. In jouw schoolgebouw kunnen je studenten in alle rust, en met het juiste materiaal, aan de slag. Je schoolgebouw is een belangrijke plek voor de voortgang van hun studie. Dat wil je zo houden.

Maar soms gebeurt er iets vervelends. Er breekt een brand uit in je schoolgebouw of een flinke storm beschadigt het dak. Situaties waar je niet altijd invloed op hebt. Gelukkig kun je bij ons je schoolgebouw verzekeren voor dit soort situaties. Zo weet je zeker dat jouw deuren, wat er ook gebeurt, altijd openstaan voor je studenten.

Voordelen van je schoolgebouw verzekeren bij OOM

Of je nu een schoolgebouw voor het basisonderwijs hebt, of het HBO: elk schoolgebouw verdient een goede verzekering. Kom je bij ons je schoolgebouw verzekeren, dan profiteer je daarom van veel voordelen:

  • Verzekering die op jouw situatie is afgestemd
  • Dekking tot maar liefst € 2.300.000
  • Keuze uit 7 extra modules
  • 24/7 bereikbare hulpcentrale

> Stel je verzekering samen

Schoolgebouw verzekeren: in 3 stappen klaar

Wil je bij ons je schoolgebouw verzekeren? Dan doe je dat met de OOM Combinatiepolis. En de naam zegt het al - die verzekering combineer je helemaal zelf! Het is zo gebeurd.

  1. Maak een keuze uit de 2 basismodules: brand en inbraak.
  2. Verzeker je schoolgebouw nog beter met 1 of meer van de 7 extra modules. Bijvoorbeeld voor waterschade.
  3. Kies wanneer je de verzekering wilt laten ingaan en stuur je aanvraag in.

Als we je aanvraag binnen hebben, gaan we daar zo snel mogelijk mee aan de slag. Het kan zijn dat we jouw aanvraag accepteren tegen aangepaste voorwaarden. Dat is helemaal niet gek, want elk schoolgebouw is uniek

Bij ons je schoolgebouw verzekeren?

Dan ben je vast benieuwd wat je verzekering kost. Bereken nu makkelijk en snel online je premie. Als alles in orde is, vraag je direct je verzekering aan.

Wil je meer weten over je schoolgebouw verzekeren? We staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie Premie berekenen