Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen

Verzeker uw onderwijsinstelling

Bent u als bestuurder of op een andere manier betrokken bij een onderwijsinstelling, bijvoorbeeld voor basis- of voortgezet onderwijs, hoger onderwijs of volwassenen-educatie?

Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw onderwijsinstelling goed verzekerd is. Want anders draait uw onderwijsinstelling bij schade zelf voor de financiële gevolgen op. 

Misschien blijkt het in de praktijk lastig om voor uw onderwijsinstelling een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw onderwijsinstelling op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de aanwezigheid van dure computers en audiovisuele apparatuur kan een risicoverhogende factor zijn.

Daarom kan het zijn dat uw kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw onderwijsinstelling te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw onderwijsinstelling kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Wij verzekeren onder andere:


Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende onderwijsinstellingen is er de OOM Combinatiepolis.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.