Schaftwagen

Schaftwagen

Wilt u uw schaftwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw schaftwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw schaftwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw schaftwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw schaftwagen

Wat is een bouwplaats zonder een schaftwagen? Dé plek voor bouwvakkers, stratenmakers en installateurs om even uit te rusten, een boterham te eten en een bekertje koffie te drinken. Natuurlijk wilt u dat uw schaftwagen en de inventaris goed verzekerd zijn. Want zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de kosten op.

In de praktijk kan het lastig zijn een schaftwagen te verzekeren. Het risico op brand, inbraak en vandalisme is relatief hoog, zeker op afgelegen bouwplaatsen of bouwlocaties waar 's nachts geen toezicht is. Reguliere verzekeraars zijn dan ook doorgaans terughoudend als het om het verzekeren van een schaftwagen gaat.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw schaftwagen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de schaftwagen zelf (casco) als de inventaris verzekeren. 

Uw schaftwagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.