Mobiele risico's

Verzeker uw mobiele risico's

Bent u ondernemer of particulier en heeft u een mobiel object dat u wilt verzekeren, bijvoorbeeld een caravan, kermisattractie of oliebollenkraam? Dan weet u dat het in de praktijk lastig is zulke mobiele risico's te verzekeren.

Reguliere verzekeraars vinden doorgaans de risico's te groot omdat u object op steeds wisselende locaties staat of juist op een 'vaste' - maar 's nachts verlaten - plek. Ook de bouwaard kan een obstakel zijn.

Voor u als ondernemer of particulier is dat een probleem, want zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de kosten op.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij vinden dat u juist voor niet alledaagse risico's moet kunnen rekenen op de expertise van uw verzekeraar. Daarom kunt u bij ons wél terecht voor het verzekeren van uw mobiele risico's en de eventuele inventaris of inboedel.

Onze ervaring biedt u de zekerheid dat uw mobiele object goed is verzekerd. Een veilig gevoel! Wij verzekeren onder andere:

Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende mobiele risico's is er de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Ook voor korte periodes en in de opslag
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen
Klantenservice Brandverzekeringen

Wij zijn gesloten