Mobiele risico's

Verzeker uw mobiele risico's

Bent u ondernemer of particulier en heeft u een mobiel object dat u wilt verzekeren, bijvoorbeeld een caravan, kermisattractie of oliebollenkraam? Dan weet u dat het in de praktijk lastig is zulke mobiele risico's te verzekeren.

Reguliere verzekeraars vinden doorgaans de risico's te groot omdat uw object op steeds wisselende locaties staat of juist op een 'vaste' - maar 's nachts verlaten - plek. Ook de bouwaard kan een obstakel zijn.

Voor u als ondernemer of particulier is dat een probleem, want zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de kosten op.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij vinden dat u juist voor niet alledaagse risico's moet kunnen rekenen op de expertise van uw verzekeraar. Daarom kunt u bij ons wél terecht voor het verzekeren van uw mobiele risico's en de eventuele inventaris of inboedel.

Onze ervaring biedt u de zekerheid dat uw mobiele object goed is verzekerd. Een veilig gevoel! Wij verzekeren onder andere:

Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende mobiele risico's is er de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen