Papierhandel

Papierhandel

Wilt u uw papierhandel verzekeren? Met onze verzekering is uw papierhandel goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw papierhandel verzekeren? Met onze verzekering is uw papierhandel goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw papierhandel

Dagelijks gooien we met z'n allen duizenden kilo's papier en karton weg; denk maar aan verpakkingsmateriaal, kranten, tijdschriften, archieven en ga zo maar door. Van al dat papier kan weer iets moois gemaakt worden. Uw papierhandel verzorgt de inzameling en verwerking van oud papier en maakt daar weer nieuwe producten mee.  

In de praktijk blijkt het voor papierhandels vaak lastig een verzekering af te sluiten. Vanwege het relatief hoge brandrisico zijn reguliere verzekeraars terughoudend met het verzekeren van een papierhandel. Het kan zijn dat u dure en ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zij specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw papierhandel kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw bedrijfslocatie (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren. Ook kunt u uw goederenvoorraad verzekeren.

Uw papierhandel verzekert u met de OOM Combinatiepolis

Voordelen recycling verzekering bij OOM
Goed om te weten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.