Porto-cabin

Porto-cabin

Wilt u uw porto-cabin verzekeren? Met onze verzekering is uw porto-cabin goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw porto-cabin verzekeren? Met onze verzekering is uw porto-cabin goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw porto-cabin

Porto-cabins zijn een snelle, praktische en goedkope manier om ruimte te creëren. Ze worden dan ook voor uiteenlopende doeleinden ingezet: voor opslag, tijdelijke kantoor- of winkelruimte, als directiekeet of zelfs als (studenten)woning.

Vanwege hun eenvoudige constructie zijn porto-cabins wel kwetsbaar voor brand, inbraak en vandalisme. Dat geldt eens te meer voor porto-cabins die op afgelegen of 's nachts verlaten locaties liggen, bijvoorbeeld op een bouwplaats. 

In de praktijk is het dan ook niet eenvoudig een porto-cabin te verzekeren. Veel verzekeraars vinden het risico te groot.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Bij ons kunt u wél terecht voor het verzekeren van uw porto-cabin. Als specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s hebben wij jarenlange ervaring met verzekeringen voor verplaatsbare accommodaties. U kunt zowel de porto-cabin zelf (casco) als de inventaris of goederenvoorraad verzekeren.

Uw porto-cabin verzekert u met de OOM Combinatiepolis.  

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.