Missie & Visie

Bij OOM Verzekeringen luisteren we naar onze klanten, vertelt Edwin Kreikamp, sinds 2022 Algemeen directeur van OOM Verzekeringen. “Zij inspireren ons om onze producten te verbeteren."

Wat onderscheidt OOM Verzekeringen van andere verzekeraars?

“OOM Verzekeringen is specialist in verzwaarde risico’s. Wij verzekeren risico’s die andere verzekeraars vaak niet verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan een patatkraam of strandtent. Daarnaast hebben we verzekeringen voor mensen die naar het buitenland gaan of naar Nederland komen. Bijvoorbeeld voor ziektekosten, de tandarts of aansprakelijkheid.”

Wat is bijzonder aan de werkwijze van OOM Verzekeringen?

“Persoonlijk contact met onze klanten vinden we heel belangrijk. Bij ons geen callcenter, maar een toegewijd team van meer dan 50 medewerkers die helemaal thuis zijn in de dossiers van onze klanten. Die zoeken een verzekering die past bij hun situatie. Met onze kennis van bijzondere risico’s kunnen we maatwerk leveren.”

Wat streeft OOM Verzekeringen na?

“Wij bestaan al sinds 1940. Continuïteit bieden aan klanten is altijd ons belangrijkste doel geweest. We willen onze klanten nu én in de toekomst goed verzekeren. Daarvoor moeten we voldoende klanten hebben, maar het is niet onze ambitie om een grote verzekeraar te worden. We bieden specialistische verzekeringen. Deskundigheid en goede service staan voorop.”

Hoe zorgt OOM Verzekeringen dat service voorop staat?

“Onze medewerkers spelen daarbij een belangrijke rol. Zij spreken onze klanten regelmatig. Uit die gesprekken komen vaak hele goede ideeën. Dat inspireert ons om onze producten te verbeteren. 

Wat maakt werken bij OOM Verzekeringen zo leuk?

“Dat je veel contact hebt met klanten en altijd zoekt naar oplossingen. En ook dat je complimenten krijgt van klanten. Zo had een oudere, ernstig zieke man zijn dochter gevraagd om ons na zijn overlijden te bedanken voor alle goede zorgen in de jaren dat hij bij ons was verzekerd. Daar werken wij voor, dat doet ons goed.”

 

Edwin Kreikamp
Algemeen Directeur OOM Verzekeringen