Loempiawagen

Loempiawagen

Wilt u uw loempiawagen verzekeren? Met onze verzekering is uw loempiawagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw loempiawagen verzekeren? Met onze verzekering is uw loempiawagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw loempiawagen

Vanuit uw loempiawagen verkoopt u de lekkerste loempia's, spring rollls en spiezen. Maar staat u er wel eens bij stil dat uw loempiawagen kwetsbaar is voor schade door brand en storm? Bovendien bent u er niet altijd om een oogje in het zeil te houden, waardoor uw loempiawagen het doelwit kan worden van inbrekers en vandalen. 

Juist vanwege die risico's zijn reguliere verzekeraars doorgaans terughoudend als het om het verzekeren van een loempiawagen gaat. Dat geldt zeker als uw loempiawagen op een 's nachts verlaten locatie staat. 

Kunt u geen verzekering afsluiten, dan draait u bij schade zelf voor alle kosten op.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw loempiawagen kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

Uw loempiawagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.