Kringloopwinkel

Wilt u uw kringloopwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw kringloopwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw kringloopwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw kringloopwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw kringloopwinkel

In uw kringloopwinkel snuffelen klanten naar de beste koopjes en geeft u gebruikte spullen een tweede leven. Want wat voor de een niet meer bruikbaar is, kan een ander vaak nog prima gebruiken: dat is goed voor  de portemonnee én het milieu.

In kringloopwinkels bestaat het assortiment doorgaans uit zeer uiteenlopende producten. Dat maakt het voor verzekeraars lastig om te beoordelen hoe groot de risico’s zijn en wat de waarde van de inventaris is. Daarom kan het zijn dat u voor het verzekeren van uw kringloopwinkel niet bij een reguliere verzekeraar terecht kunt. Of dat u alleen een verzekering kunt afsluiten als u dure maatregelen neemt om schade aan uw kringloopwinkel te voorkomen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

OOM Verzekeringen is van oudsher specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor uw kringloopwinkel kunnen wij een passende verzekering bieden. U kunt bij ons zowel uw pand (opstal) als inventaris verzekeren.

Uw kringloopwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen