Huishoudelijke artikelenwinkel

Huishoudelijke artikelenwinkel

Wilt u uw huishoudelijke artikelenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw huishoudelijke artikelenwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw huishoudelijke artikelenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw huishoudelijke artikelenwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw winkel in huishoudelijke artikelen

Klanten kunnen in uw winkel terecht voor de meest uiteenlopende huishoudelijke artikelen: van huishoudelijke apparatuur tot schoonmaakmiddelen en van prullenbakken tot strijkijzers. Misschien staat u er niet dagelijks bij stil, maar uw winkel in huishoudelijke artikelen kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.  

In de praktijk kan het lastig zijn uw winkel in huishoudelijke artikelen te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een winkel voor huishoudelijke artikelen gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw winkel voor huishoudelijke artikelen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw winkel voor huishoudelijke artikelen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.