Hobbywerkplaats verzekeren

Hobbywerkplaats verzekeren

Heb jij een passie voor de kunst van het glasblazen? Of ben je een kei in meubelmaken? Hoe dan ook: dat doe je het liefst in jouw veilige, fijne werkplaats. Bij OOM verzeker je je hobbywerkplaats voor brand en meer.

Heb jij een passie voor de kunst van het glasblazen? Of ben je een kei in meubelmaken? Hoe dan ook: dat doe je het liefst in jouw veilige, fijne werkplaats. Bij OOM verzeker je je hobbywerkplaats voor brand en meer.

De hobbywerkplaats: waar jouw hobby tot leven komt

Jouw hobbywerkplaats is van grote waarde. Niet alleen omdat je daar je mooiste creaties maakt en bewaart, maar ook omdat het de plek is waar jij tot bloei komt. Je bent er creatief bezig, ontwikkelt ambities en komt er helemaal tot rust - omdat je doet waar je het meest van houdt.

Of je nu glas blaast, meubels maakt of schildert: je gebruikt je werkplaats waarschijnlijk intensief. Dan kan er weleens iets vervelends gebeuren, zoals een kleine brand die uitbreekt. Niet altijd te voorkomen, maar de gevolgen zijn wel goed te beperken. Hoe? Met een hobbywerkplaats verzekering. En die sluit je makkelijk en snel bij ons af.

Waarom onze hobbywerkplaats verzekering?

Van fabrieken tot andere grote werkplaatsen: we hebben al flink wat ervaring in het verzekeren van dit soort ruimtes. Sluit je je hobbywerkplaats verzekering bij ons af, dan profiteer je van veel voordelen.

Voordelen
Goed om te weten

Is de hobbywerkplaats verzekering iets voor jou?

Vaak valt een hobbywerkplaats alleen onder de reguliere opstalverzekering als deze bij je woning hoort. Is dat niet het geval? Dan kun je dus een aparte opstalverzekering afsluiten, zoals de hobbywerkplaats verzekering van OOM.

Als je wél een opstalverzekering hebt, kun je de OOM Hobbywerkplaats verzekering alsnog afsluiten. Bijvoorbeeld voor de spullen in je hobbywerkplaats, die niet worden meegenomen in je huidige opstalverzekering.

Aan de slag! Stel zelf je verzekering samen

Net zoals in je hobbywerkplaats, mag je ook voor je verzekering aan de slag. Bij ons stel je je hobbywerkplaats verzekering namelijk helemaal zelf samen. Omdat jij het allerbest weet waarop jij met jouw hobby het meeste risico loopt.

Hoe dat werkt? Simpel. Maak een keuze uit de 3 basismodules van de OOM Combinatiepolis: brand, inbraak en vandalisme. Wil je je hobbywerkplaats extra goed verzekeren, bijvoorbeeld voor waterschade? Voeg dan 1 of meer van de 9 aanvullende modules toe aan je verzekering.

Vraag je hobbywerkplaats verzekering vandaag aan

Wil je je verzekering zo snel mogelijk aanvragen? Dat kan bij ons. Bereken nu je premie en vraag direct online je hobbywerkplaats verzekering aan.

Heb je nog vragen over je hobbywerkplaats verzekeren? Neem gerust contact met ons op. Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.