Meubelmakerij

Meubelmakerij

Wilt u uw meubelmakerij verzekeren? Met onze verzekering is uw meubelmakerij goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw meubelmakerij verzekeren? Met onze verzekering is uw meubelmakerij goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw meubelmakerij

Uw meubelmakerij vervaardigt maatwerk meubels en interieurbetimmering. Unieke meubels, die een ruimte net dat beetje extra geven. Natuurlijk wilt u dat uw meubelmakerij goed verzekerd is voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Anders draait u bij schade zelf voor de financiële gevolgen op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw meubelmakerij een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw meubelmakerij op een afgelegen locatie ligt. Ook de aanwezigheid van brandbare materialen is een risicoverhogende factor.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw meubelmakerij kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw meubelmakerij verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Voordelen van je werkplaats of fabriek verzekeren bij OOM
Goed om te weten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.