Matrassenfabriek

Matrassenfabriek

Wilt u uw matrassenfabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw matrassenfabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw matrassenfabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw matrassenfabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw matrassenfabriek

Heeft u een matrassenfabriek, bijvoorbeeld voor de productie van matrassen op maat, medische matrassen of matrassen voor camper of caravan? Dan wilt u natuurlijk dat u goed verzekerd bent voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Want anders draait u bij schade zelf voor de kosten op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw matrassenfabriek een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw matrassenfabriek op een afgelegen locatie ligt. Ook de aanwezigheid van brandbare materialen is een risicoverhogende factor.

 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw matrassenfabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw matrassenfabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Voordelen van je werkplaats of fabriek verzekeren bij OOM
Goed om te weten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.