Caravanverzekering

Caravanverzekering

Wilt u uw caravan verzekeren? Met onze verzekering is uw caravan goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw caravan verzekeren? Met onze verzekering is uw caravan goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Caravanverzekering nodig?

Heeft u een caravan, bijvoorbeeld voor recreatieve doeleinden, als 'huis weg van huis' of voor tijdelijke bewoning? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw caravan en inboedel goed verzekerd zijn. 

Helaas kan het in de praktijk lastig zijn een verzekering voor uw caravan af te sluiten. Dat geldt zeker als uw caravan op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie staat. Want u bent dan niet altijd in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Dat maakt uw caravan kwetsbaar voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. 

Caravan verzekeren bij OOM

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw caravan kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt zowel de caravan zelf (casco) als de inboedel verzekeren. 

Uw caravan verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.