Tijdschriften-/rookwaarkiosk

Tijdschriften- en rookwaarkiosk

Klanten komen bij uw tijdschriften- en rookwarenkiosk voor de ochtendkrant, een tijdschrift voor onderweg of een mooie doos sigaren. Natuurlijk wilt u dat uw zaak goed verzekerd is.

Maar in de praktijk kan het lastig zijn uw tijdschriften- en rookwarenkiosk te verzekeren. Bijvoorbeeld vanwege de ligging of toepassing van materialen als hout en bitumen. Bovendien zijn kiosken doorgaans minder goed beveiligd dan omliggende winkelpanden.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook terughoudend als het om het verzekeren van een tijdschriften- en rookwarenkiosk gaat. Vaak moet u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw tijdschriften- en rookwarenkiosk kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw kiosk (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. 

Uw tijdschriften- en rookwarenkiosk verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

Tijdschriften- en rookwaarkiosk

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen