Tattoo- /piercingshop

Tattoo- en piercingshop

Tatoeëren is een kunst die u als geen ander verstaat. Klanten weten u te vinden voor een unieke tattoo, piercing of andere vormen van 'body art'. Natuurlijk wilt u dat uw tattoo- en piercingshop goed verzekerd is.

Maar in de praktijk kan het lastig zijn om voor uw shop een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw tattoo- en piercingshop op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand of toepassing van brandbare materialen kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw tattoo- of piercingshop kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw tattoo- of piercingshop verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen