Uitgaansgelegenheden

Uitgaansgelegenheden

Bezoekers komen naar uw uitgaansgelegenheid voor een avond vertier in een ontspannen omgeving. Misschien staat u er niet dagelijks bij stil, maar uw uitgaansgelegenheid kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Dat geldt zeker als uw zaak op een afgelegen locatie ligt. 

Juist vanwege die verhoogde risico's kan het in de praktijk lastig zijn om een verzekering af te sluiten voor uw uitgaansgelegenheid. Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dat u dure en ingrijpende preventieve maatregelen neemt. Het kan zelfs zijn dat u helemaal niet in aanmerking komt voor een verzekering. 

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u bij schade zelf op voor de financiële gevolgen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw uitgaansgelegenheid kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand zelf (opstal) als de inventaris verzekeren. Wij verzekeren onder andere:

Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende uitgaansgelegenheden is er de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen