Discotheek verzekering

Heb jij een discotheek? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om die niet alleen gezellig, maar óók veilig te maken. Sluit daarom vandaag nog je discotheek verzekering af voor brand, inbraak en meer. Dan dansen jouw bezoekers de nacht zonder zorgen weg.

Heb jij een discotheek? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om die niet alleen gezellig, maar óók veilig te maken. Sluit daarom vandaag nog je discotheek verzekering af voor brand, inbraak en meer. Dan dansen jouw bezoekers de nacht zonder zorgen weg.

Waarom een discotheek verzekering?

Wanneer de horizon donker kleurt, gaan in jouw discotheek de lichten aan. Elke week ontvang jij daar feestgangers die de nacht tot hun speeltuin maken. Ze dansen, lachen, zingen mee en genieten van de mensen om hen heen. Ze leven in het moment, omdat dat al fijn genoeg is. Dat is precies waar je het allemaal voor doet. En waarvoor je het wil blijven doen. Met een discotheek verzekering weet je zeker dat jouw discotheek veilig is, zowel tijdens als na het feest.

Je discotheek verzekeren bij OOM

Je denkt er misschien niet vaak over na, maar ook jouw discotheek kan schade oplopen. Wij helpen je graag om de gevolgen daarvan te beperken. En met ruim 80 jaar ervaring in het verzekeren van allerlei soorten bedrijven, weten we precies hoe een discotheek verzekeren in zijn werk gaat. Bij ons profiteer je dan ook van veel voordelen:

  • Dekking tot maar liefst € 2.300.000
  • Keuze uit 10 extra modules
  • Korting per aanvullende module
  • Bedrijfsschade mee te verzekeren
  • 24/7 bereikbare alarmcentrale

> Stel je verzekering samen

Stel je ideale discotheek verzekering zelf samen

Of je nu elk weekend grote feesten organiseert, of eens in de zoveel tijd de avond verovert met muziek: elke discotheek verdient een passende verzekering. Daarom stel je bij ons zelf je discotheek verzekering samen. Zo weet je zeker dat je verzekerd bent voor de dingen waarop jij het meeste risico loopt.

1. Maak een keuze uit de 2 basismodules van de OOM Combinatiepolis: brand en inbraak.
2. Verzeker je discotheek nog beter met 1 of meer van de 10 extra modules. Bijvoorbeeld voor waterschade.
3. Kies wanneer je de verzekering wilt laten ingaan en stuur je aanvraag in.

We beoordelen je aanvraag zo snel als we kunnen. Het kan zijn dat we je verzekering accepteren tegen aangepaste voorwaarden. Dat is helemaal niet gek, want elke discotheek is uniek.

Razendsnel je discotheek verzekeren bij OOM

Wil je bij ons je discotheek verzekeren? Bereken nu je premie online en ontdek wat je discotheek verzekering kost. Is alles in orde? Vraag de verzekering dan gelijk aan.

We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk. Het kan zijn dat we je discotheek verzekering accepteren tegen aangepaste voorwaarden.

Heb je nog vragen over je discotheek verzekering? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer informatie Premie berekenen