Verzeker uw tiny house

Steeds meer Nederlanders dromen niet van een groot vrijstaand huis voorzien van alle luxe, maar juist van het tegenovergestelde: een tiny house. Dat zijn volwaardige woningen met een oppervlakte van niet meer dan 50 vierkante meter.

In korte tijd zijn tiny houses ongekend populair geworden. Misschien wilt u ook wel een tiny house kopen, of heeft u er al een aangeschaft? Bijvoorbeeld omdat u geld wilt besparen, een eigen stempel wil drukken op ontwerp en bouw van uw woning of duurzamer wilt leven. 

Helaas zijn tiny houses kwetsbaar voor schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm en inbraak. Dat geldt zeker als uw tiny house op een afgelegen locatie ligt of van kwetsbare materialen is vervaardigd. Tiny houses zijn bovendien relatief nieuw, waardoor reguliere verzekeraars terughoudend zijn als het om het verzekeren van een tiny house gaat.

Ook als u gedurende langere tijd in het buitenland verblijft en een tiny house heeft voor tussentijds verblijf in Nederland, kan het lastig zijn een verzekering af te sluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw tiny house kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt zowel uw tiny house zelf als de inboedel verzekeren.

Uw tiny house verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen