Schoolgebouw

Verzeker uw schoolgebouw

Bent u bestuurder of betrokken bij een schoolgebouw, bijvoorbeeld voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs of MBO/HBO?

U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar uw schoolgebouw kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Dat geldt zeker als uw schoolgebouw op een 's nachts verlaten locatie ligt of wanneer er waardevolle spullen aanwezig zijn, zoals computers en audio- en videoapparatuur.

Een goede verzekering kan dan veel narigheid besparen. Maar soms is het lastig om een verzekering voor een schoolgebouw af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat u dure en ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw schoolgebouw kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw schoolgebouw verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen