Rijschool verzekering

Rijschool verzekering tegen brand, inbraak of vandalisme

Als ervaren rij-instructeur leert u jonge bestuurders hoe zij zich veilig in het autoverkeer begeven. Heeft u een bedrijfspand of stalling waar uw lesauto‘s ’s nachts staan? Dan weet u dat uw pand en de inventaris schade kunnen oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme.

Een goede verzekering is een veilig idee. Maar soms is het lastig om een verzekering voor een autorijschool af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat u dure en ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen.

Alles over onze rijschool verzekering

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw autorijschool kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw autorijschool verzekert u met de OOM Combinatiepolis. Dat is dé schadeverzekering voor bijzondere gebouwen en objecten.

Onze verzekering is geen ‘gewone’ autoverzekering. Zodra u onderweg bent met de auto, valt deze niet onder dekking van de verzekering. Schade door een aanrijding of ongeval moet u dus altijd apart verzekeren. Wij bieden geen autoverzekeringen.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • De OOM Combinatiepolis is geen autoverzekering
  • Wij bieden geen autoverzekeringen
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen