Woonwagen voor meereizende kermisexploitanten

Verzeker uw woonwagen voor meereizende kermisexploitanten

Bent u kermisexploitant of reist u mee met een circus, en heeft u een woonwagen waar u en uw familie in wonen als u onderweg bent? Dan wilt u natuurlijk dat uw woonwagen en inboedel goed verzekerd zijn. Want anders draait u bij schade zelf voor alle kosten op.

 In de praktijk kan het lastig zijn uw woonwagen te verzekeren. Voor reguliere verzekeraars zijn de risico's moeilijk in te schatten als uw woonwagen op wisselende locaties staat. Ook bent u natuurlijk niet altijd in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Dat maakt uw woonwagen kwetsbaar voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw woonwagen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de woonwagen zelf (casco) als de inboedel verzekeren. 

Uw meereizende woonwagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen