Verkoopwagen

Verzeker uw verkoopwagen

Bent u eigenaar van een verkoopwagen, bijvoorbeeld voor verkoop op de markt of een braderie van kaas, noten, gevogelte, groente of fruit? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw verkoopwagen goed verzekerd is. 

Misschien staat u er niet direct bij stil, maar uw verkoopwagen kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand of storm. Ook het risico op inbraak of vandalisme is niet denkbeeldig. Dat geldt zeker als uw verkoopwagen op een 's nachts verlaten locatie staat met weinig of geen toezicht. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw verkoopwagen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de verkoopwagen zelf (casco) als de inventaris verzekeren.

Uw verkoopwagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen