Verzeker uw foodtruck

In uw foodtruck bereidt u de lekkerste gerechten en spannendste lekkernijen voor bezoekers van festivals, concerten en openluchtfeesten. U bent trots en zuinig op uw zaak, en dat betekent ook dat u uw foodtruck en inventaris goed wilt verzekeren.

In de praktijk is dat niet zo eenvoudig. In foodtrucks met keukenfaciliteiten is het risico op brand relatief hoog. Ook zijn foodtrucks kwetsbaar voor schade door inbraak, vandalisme en storm. Vanwege die verhoogde risico's zijn reguliere verzekeraars meestal terughoudend als het om het verzekeren van een foodtruck gaat.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Een foodtruck verzekeren is bijzonder. U vertelt een ongewoon verhaal en wilt gewoon goed verzekerd zijn. Bij ons kunt u uw foodtruck zelf en de inventaris verzekeren.

Houdt u er rekening mee dat u bij ons geen WA dekking heeft.

U verzekert uw foodtruck op onze OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Ook voor korte periodes en in de opslag
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen
Klantenservice Brandverzekeringen

Wij zijn gesloten