Verzeker uw ziekenhuis

Bent u als eigenaar, investeerder of bestuurder betrokken bij een ziekenhuis? Dan is het belangrijk dat uw ziekenhuis goed verzekerd is. Want anders draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de financiële gevolgen op. 

In de praktijk kan het lastig zijn bij een reguliere verzekeraar een verzekering af te sluiten voor een ziekenhuis. Vanwege de locatie, de aanwezigheid van medicatie en kostbare medische apparatuur en mogelijk agressief gedrag van patiënten kan er sprake zijn van een verhoogd risico.

Het kan zijn dat u alleen een verzekering kunt afsluiten als u ingrijpende preventieve maatregelen neemt, of zelfs dat u uw ziekenhuis helemaal niet kunt verzekeren.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw ziekenhuis kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere:

U kunt zowel het ziekenhuis (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw ziekenhuis verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen